ملی کالا محصولات ایرانی سایتی برای نیازمندیهاودانستنیهای روز

حشره‌ خور آبزی مدیترانه‌ای حشره‌ خور آبزی مدیترانه‌ای
^Back To Top


 

حشره‌ خور آبزی مدیترانه‌ای با نام انگلیسی Mediterranean Water Shrew  و با نام علمی  Neomys anomalusجثه‌اش از موش خانگی کمی کوچک‌تر است. ولی در مقایسه با اغلب حشره‌خورها جثه نسبتاً بزرگ‌تری دارد. رنگ نوک دندان‌ها قرمز متمایل به قهوه‌ای است. در هر طرف فک بالا 4 دندان «یک دندانه» دارد. موها مخملی‌اند،‌رنگ آنها در قسمت پشت تیره و در زیر بدن متفاوت از سفید تا سیاه است. دم نیز دو رنگ است. بین پینه‌ها و پنجه‌های دست و پا موهای بلندی دارد که به شنا کردن حیوان کمک می‌کند

مشخصات ظاهری این نوع از حشره اینگونه بوده که  طول سر و تنه 65 تا 85 میلی‌متر، دم 44 تا 67 میلی‌متر، پا 14 تا 18 میلی‌متر، وزن 5/7 تا 16 گرم و درمناطق علفزارهای مرطوب مجاور رودخانه‌ها و جویبارها زندگی میکند و در ایران تا کنون وجود آن از 16 کیلومتری جنوب شرقی گرگان و چشمه شش پیر سیدان در استان فارس گزارش شده است و نیز گزارش‌های ثبت نشده‌ای از مشاهده آن در اطراف رودخانه‌های واقع در ارتفاعات جنوب تنکابن وجود دارد.

پراکنش جهانی ان در اروپا و غرب آسیا بوده و همچنین در روز و شب فعال است. به صورت انفرادی زندگی می‌کند. شناگر ماهری است و می‌تواند در زیر آب راه برود واز لارو حشرات، کرم‌ها و آبزیان کوچک تغذیه می‌کند.در اوایل بهار جفت‌گیری می‌کند. دوره آبستنی حدود 24 روز است و چهار تا هشت بچه کور و بی‌مو می‌زاید. چشم‌های نوزادان بعد از دو هفته باز می‌شود. دو تا سه بار در سال می‌زاید. طول عمر حدود دو سال استملی کالا.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Copyright © 2015. ملی کالا  Rights Reserved.