^Back To Top

تلگرام ملی کالا

تلگرام ملی کالا


 

اردک سیاه کاکل  Tufted Duck اردک سیاه کاکل بانام علمی  Aythya Fuligulaاین پرنده، 40 سانتی متر طول دارد.پرنده ی نر ، تنها اردکی است که تاج سیاه آویزان در پس سر دارد. سرش، نسبتا گرد است. در پرنده ی ماده پرهای تاج سر، کوتاه و منقارش آبی خاکستری است که در پرنده ی ماده تیره تر است . این پرنده شبیه اردک سر سیاه، اما اندکی کوچکتر است. روتنه سیاه، که در پرنده ی نر ، سر و سینه سیاه براق است، که حالت سبز تیره ی شیشه ای دارد. در پرواز پیش بال سیاه و زیر تنه و زیر سطح بالها سفید است، که در پرنده ی نر، انتهای شاهپرها سیاه است. پرنده ی ماده قهوه ای تیره است که گاهی حاشیه ی سفیدی در قاعده ی منقارش دیده می شود. هر دو جنس نوار سفید یا بالی مشخصی دارند که تقریبا سر تاسر طول بال را در بر می گیرد. این پرنده زمستان ها غالبا به صورت جمعی به سر می برد

مرغابی کاکل آویزان دارد. سر آن‌ها دارای پرهای سیاه‌رنگ و پهلوها و شکم آن‌ها سفید رنگ می‌باشد. اردک سیاه‌کاکل تنها در آب شنا می‌کند و در کنار رودخانه‌ها و دریاچه‌های آب شیرین زندگی می‌نماید. مقدار تخم این مرغابی در هر دوره حداکثر ۱۵ عدد و به رنگ پوسته زیتونی است. این اردک غواص بسیار ماهری است. محدوده زیست او شمال اروپا می‌باشد، ولی در زمستان به نواحی گرمسیر مانند شمال آفریقا، هندوستان، ایران و قبرس مهاجرت می‌نماید. صدای این پرنده عمدتا در فصل تولید مثل و شبیه «کر…ر» شنیده می شودوهمچنین  این پرنده؛ اغلب در دریاچه ها،تالاب ها، برکه ها و سواحل دریاها به سر برده و در تالاب هایی که پوشش گیاهی مناسبی دارند تولید مثل می کند. در ایران، زمستان ها به وفور دیده ومیزان شکار این پرنده، باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Copyright © 2015. melikala  Rights Reserved.